Uusimmassa maku-lehdessä oli taas vaikka mitä ihania ohjeita ja näitä tein juhannuksena ja olivat hyviä!
5 annosta
1 pkt (400g) maustettua grillimakkaraa, laitoin valkosipulikabanossia
10 pientä perunaa keitettynä
1 paprika
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl grilli- tai marinointikastiketta
tavallista sipulia (ei alkuperäisessä ohjeessa)
Lisäksi
foliota
Meillä näitä jäi yli ja lämmitin seuraavanakin päivänä ja laitoin nyytteihin vielä lisäksi pippurituorejuustoa, toi hyvää lisämakua!
Viipaloi makkarat. Paloittele perunat, paprika ja sipulit reilun kokoisiksi paloiksi. Hienonna valkopsipulinkynnet.
Sekoita keskenään kasvikset, makkarapalat ja grillikastike.
Jaa makkaraseos viidelle foliopalalle ja sulje nyytiksi.
Kypsennä nyyttejä kuumassa grillissä 10 minuuttia tai uunissa 250-asteessa 15-20 minuuttia.
Kommentit