Tuli tässä pari viikkoa sitten käytyä pikamutkat etelässä ja matkan varrelle sattui sopivasti Tampere, niin pitihän se käyttää tilaisuus hyväksi ja käydä siellä Ullanunelmassa. Tämä kakkuvuoka on ollut pitkään haaveissa ja ostin sen nyt. Toi sitruuna-lakritsitiikerikakku/ on tehty tällä vuoalla. Ihana vuoka!

 

Pidin tässä jo aikaa sitten kotona unelmakutsut eli Ullanunelman esittelijä tuli esittelemään leivontatarvikkeita kotiini, lisätietoja löydät www.ullanunelma.fi/

Tilasin sitten esittelijän kautta ton ison liljamuotin, kukkanaulan, ruusutyllan, ison tähtityllan ja helmiäisspraytä, ton silikonisen kukkamuotin sain emännänlahjaksi.

Ruskea pastaväri, ruusutylla ja muffinivuoat on ostettu Tampereen Ullanunelmasta.

Mulla löytyykin erinlainen liljamuotti, tässä synttarikakussa on käytetty niitä erinlaisia liljamuotteja.

Nyt pitäisi alkaa harjoittelemaan kermaruusujen tekoa, kun on tarvikkeetkin hankittu.

Paljonhan en tee täytekakkuja, mutta tarvikkeita on kuitenkin tullut hankittua mutta itse tykkään kun saan välillä tehdä kivoja koristeita täytekakkuihin. Ehkäpä lisäilen tänne jossain vaiheessa kuvia, mitä muita tarvikkeita löytyy.

 

 

 

Nämäkin tarvikkeet on ostettu aikoja sitten Kävimme Haaparannassa ja sieltä löysin nämä.  Kahden erivalmistajan marsipaania ( en ole koskaan käyttänyt kumpaakaan, aina sallisen ja kerran tilasin myös englannista, en tykännyt siitä) kaks purkkia kondensoitua maitoa ( tätä oli pakko saada, kun olen monissa blogissa nähnyt tästä puhuttavan) , sitten on tollaista fluff- vaniljavaahtoa, en tiedä vielä mihin tätä laitan, mutta tätäkin oli jossain blogissa käytetty, niin ajattelin itekin testata

pieniä vaahtokarkkeja ja kaks pussia (aika isoja) strösseliä. Aika näyttää mihin käyttöön nämä menevät...