Silloin tällöin mukava syödä ruoaksi ihan pelkkää salaattia. Tein yks päivä kanasalaattia ja kyllä täytti vatsan. Paahtoleivistä tein krutonkeja. Yksinkertaista, helppoa, nopeaa ja maukasta.

 

Salaatinlehtiä

kurkkua

tomaattia

persiljaa

leipää

valkosipulinkynsiä

öljyä

kanafileitä

suolaa

mustapippuria

sitruunamehua

 

Mausta kanafileet suolalla ja pippurilla. Paista öljyssä paistinpannulla kypsiksi. Revi salaatinlehdet kulhoon, pilko tomaatit ja kurkut. Silppua persilja.

Pilko paahtoleivät ja murskaa muutama valkosipulinkynsi. Paista leipäpalasia öljyssä valkosipulin kanssa rapeiksi. Pilko kanafileet.

Sekoita salaattiainekset keskenään, lisää puristettua sitruunamehua sekaan. Laita päälle pilkottuja kanapalasia ja krutonkeja.

Tarjosin tämän salaatin näiden valkosipulipatonkien kanssa.