Tätä voileipäkakku tarjottiin myös pojan synttäreillä viikonloppuna.
n. 20 hengelle
2 pkt paahtoleipää
Kostukkeeksi:
maitoa
Täyte 1:
400 g tuorejuustoa, käytin aurinkokuivattu tomaatti
2 dl kermaviiliä
n. 100 g kinkku- ja metwurstisilppua
Täyte 2:
300-400 g ranskankermaa
n. 4 dl kurkkusalaattia
Koristelu:
400 g yrttimaustettua tuorejuustoa ( voi mennä enemmänkin)
kinkkuleikkeitä
metwurstiviipaleita
juustoviipaleita
kirsikkatomaatteja
kurkkua
salaattia
Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Aseta 6 palaa rinnakkain ja kostuta maidolla. Sekoita täytteet ja levitä täytteitä vuorotellen leipäkerrosten päälle. Peitä voileipäkakku muovikelmulla, laita esim. pieni leikkuulauta kakun päälle painoksi ja laita kakku jääkaappiin yöksi tai vähintään muutamaksi tunniksi. Levitä kakun pinnalle ja reunoille tuorejuustoa. Koristele.
Kommentit