Tämä oli hyvää! Ohje löytyi vanhemmasta yhteishyvän ruokamaailmasta.

 

4 annosta

1 pkt (400g) grillibalkania (käytin kalkkunamakkaraa)

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi (laitoin 2)

1 rkl öljyä

1 rs ( 200g) herkkusieniä

2 tl sambal oelek -chilikastiketta

2 rkl tomaattipyreetä

2 dl ruokakermaa

ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria (en laittanut suolaa)

 

Paloittele makkarat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna korkealaitaisessa kasarissa öljy ja ruskista makkarapalat. Lisää joukkoon sipulit ja kääntele hetken aikaa.

Paloittele sienet ja lisää pannulle. Kääntele hetken aikaa. Kääntele, kunnes sienistä on haihtunut hieman nestettä. Lisää pannulle maun mukaan chilitahnaa ja tomaattipyree sekä ruokakerma. Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile makkarakastike keitetyn pastan kanssa.