Tein possunsuikaleista tällaista kastiketta ja tarjosin sen täysjyvänuudeleiden kanssa. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty naudan suikaleita. Ohje on painonvartijoiden.

Meillä noi nuudelit ovat aika suurta herkkua, paitsi miehen, mutta kyllä sekin syö, jos muuta ei tarjota Ja mahtavaa, kun nuudeleita löytää täysjyvä versionakin, kuten pastaa ja riisiä. 

Kastike oli hyvää!

 

500 g possun suikaleita

2 tl öljyä

3 murskattua valkosipulin kynttä

pala purjoa suikaleina

sipulia hienonnettuna

2 paprikaa pieninä paloina, käytin punaista

iso purkki ananasta

KASTIKE:

1 dl ananaksen säilöntälientä

4 rkl soijakastiketta

4 tl viinietikkaa

1 rkl sokeria

5 tl maissi- tai ohratärkkelystä

 

Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista lihasuikaleet. Lisää joukkoon valkosipuli, sipulit sekä paprikat ja paista niitä jonkin aikaa koko ajan sekoittaen.

Sekoita kastikeaineet ja kaada ne pannuun. Lisää paloitellut ananasrenkaat ja keitä kastiketta, kunnes se hieman sakenee.