Maukas ja ihana pastaruoka. Tämän ohjeen löysin yhdestä K-kaupasta napatusta pirkka lehtisestä. Ohjeesta tulee neljälle.

 

300 g pappardelle -pastaa (itse käytin täysjyvä fusillia)

450 g broilerin fileesuikaleita, kermainen

1 sipuli

1 punasipuli

1-2 rkl öljyä

1-2 rkl balsamiviinietikkaa

250 g kirsikkatomaatteja

75 - 150 g sinihomejuustomurua

n. 1½ dl pastan keitinlientä

 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi sipulit. Paista broilerit kypsiksi ja siirrä ne lautaselle. Huuhdo pannu tarvittaessa ja kuullota sipuleita n. 5 min. öljyssä. Mausta balsamiviinietikalla. Siirrä broilerit takaisin pannulle ja kuumenna. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää ne joukkoon. Lisää sinihomejuusto ja pastan keitinliemi. Anna juuston sulaa hetki. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon.