Tätä herkullista voileipäkakku tarjottiin myös siskoni juhlissa. Oivaa tarjottavaa illanistujaisiin. Ohje on hellapoliisin, jota hieman muutin.
20-26 annosta
30 kpl paahtoleipäviipaleita (käytin tummaa ja vaaleaa)
Broileritäyte:
2 rkl öljyä
600 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
tacomaustetta maun mukaan
200 g salsakastiketta (tulista, jos haluat miedompaa, laita mediumkastiketta)
250 g juustodippikastiketta
Guacamoletäyte:
200 g valmista guacamolekastiketta
1 punainen paprika
Kostutus:
4 dl maitoa
Kuorrutus:
200 g valmista guacamolekastiketta
200 g ranskankermaa
Koristeeksi:
nachoja
kirsikkatomaatteja
jääsalaattia
vihreitä viinirypäleitä
Kuumeanna öljy pannussa, paista broilerisuikaleet ja mausta tacomausteella. Jäähdytä.
Leikkaa leivistä reunat ja lado leipäviipaleet leivinpaperilla suojatulle tarjottimelle 6 viipaletta vierekkäin. Kostuta maidolla.
Leikkaa jäähtyneet broilerisuikaleet pienemmiksi ja lisää joukkoon salsakastike ja juustodippi. Levitä päälle puolet broileritäytteestä. Kuutioi paprika ja sekoita ne guacamoledipin sekaan. Laita päälle leipäkerros, kostuta ja levitä päälle guacamole-paprikadippi. Jatka kunnes olet kasannut kakun. Suojaa kakku kelmulla ja anna vetäytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Siisti kakun reunat tarvittaessa ja kumoa kakku tarjoiluvadille.
Sekoita kuorrutteen guacamolekastike ja ranskankerma. Levitä kuorrutus kakun reunoille ja pinnalle.
Koristele kakku värikkäästi. Muita hyviä koristeita ovat mustat oliivit tai tummat viinirypäleet, punasipuli, paprika ja tuorekurkku. Painele kakun reunoille nachoja.
Kommentit