Tätä herkullista voileipäkakku tarjottiin myös siskoni juhlissa. Oivaa tarjottavaa illanistujaisiin. Ohje on hellapoliisin, jota hieman muutin.

 

20-26 annosta

 

30 kpl paahtoleipäviipaleita (käytin tummaa ja vaaleaa)

Broileritäyte:

2 rkl öljyä

600 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita

tacomaustetta maun mukaan

200 g salsakastiketta (tulista, jos haluat miedompaa, laita mediumkastiketta)

250 g juustodippikastiketta

Guacamoletäyte:

200 g valmista guacamolekastiketta

1 punainen paprika

Kostutus:

4 dl maitoa

Kuorrutus:

200 g valmista guacamolekastiketta

200 g ranskankermaa

Koristeeksi:

nachoja

kirsikkatomaatteja

jääsalaattia

vihreitä viinirypäleitä

 

Kuumeanna öljy pannussa, paista broilerisuikaleet ja mausta tacomausteella. Jäähdytä.

Leikkaa leivistä reunat ja lado leipäviipaleet leivinpaperilla suojatulle tarjottimelle 6 viipaletta vierekkäin. Kostuta maidolla.

Leikkaa jäähtyneet broilerisuikaleet pienemmiksi ja lisää joukkoon salsakastike ja juustodippi. Levitä päälle puolet broileritäytteestä. Kuutioi paprika ja sekoita ne guacamoledipin sekaan. Laita päälle leipäkerros, kostuta ja levitä päälle guacamole-paprikadippi. Jatka kunnes olet kasannut kakun. Suojaa kakku kelmulla ja anna vetäytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Siisti kakun reunat tarvittaessa ja kumoa kakku tarjoiluvadille.

Sekoita kuorrutteen guacamolekastike ja ranskankerma. Levitä kuorrutus kakun reunoille ja pinnalle.

Koristele kakku värikkäästi. Muita hyviä koristeita ovat mustat oliivit tai tummat viinirypäleet, punasipuli, paprika ja tuorekurkku. Painele kakun reunoille nachoja.