Tätä pastaa on tullut tehtyä aikoja sitten. Suosittelen, meillä tämä maistui lapsillekin tosi hyvin! Määrät tässä ohjeessa on laitettu mututuntumalla ja tästä riitti meidän sakille oikein hyvin ja jäi vielä ylikin.

2 pkt pekonia

punasipulia

1-2 keltaista  paprikaa paloiteltuna

4 herkkusientä

4 valkosipulinkynttä hienonnettuna

n. 5 dl kermaa

suolaa mustapippuria

persiljaa

 

500 g tagliatelle pastaa

suolaa

vettä

 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä sillä välin kastike.

Kuumenna pannu. Paista pekoni rapeaksi, lisää sipulit, paprika, sienet ja valkosipulit, kääntele hetki. Lisää kerma ja kiehauta. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla.

Sekoita kypsän pastan joukkoon ja tarjoa heti.