Uusimmassa ruokapirkassa oli mielenkiintoinen ohje, jota oli heti testattava näin suklaaholistina

Ja ihanaa tämä olikin! Kokeilkaa ihmeessä!

 

150 g margariinia tai voita

200 g lontooraesuklaata

4 kananmunaa

2 dl sokeria

2 ½ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl vanilliinisokeria

 

Vuoraa 24 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Voitele ja jauhota vuoan reunat.

Sulata rasva miedolla lämmöllä kattilassa. Ota kattila pois liedeltä, lisää paloiteltu suklaa ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut.

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Kaada suklaa-voiseos muna-sokeri-vaahdon joukkoon varovasti sekoittaen. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vanilliinisokeri keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan.

Kaada seos vuokaan ja paista 200 asteessa uunin keskiosassa noin 25 minuuttia. Irrota jäähtynyt kakku vuoasta ja siivilöi pinnalle tomusokeria.