Vuosia tuli taas itselle lisää ja tein sen kunniaksi kakkua.

Pohjana tavallinen 4 munan sokerikakkupohja. Kostutukseen on käytetty appelsiinituoremehua 2 dl.

Väliin on sipaistu appelsiinimarmeladia. Täytteenä kinuskikissan lakritsitäyte.

Päällä kinuskikissan lakritsikinuski.

Syksyiset lehdet tehty marsipaanista. Sekoitin punaista, keltaista ja vihreää marsipaania keskenään. Sipaisin päälle vielä vähän punaista kristallipulveria.

Pursotukset flora vispiä, joka on värjätty oranssilla pastavärillä.

 

Itse tykkäsin, että kakku oli vähän liian makeaa. Olen tehnyt tätä kakkua aikaisemminkin, mutta silloin välissä oli lemon curdia, niin se antoi mukavaa kirpakkuutta kakkuun ja ei maistunut niin makealta. Hyvää oli silti ja upposi kyllä