Tämä kakku on harjoituskakku, jossa halusin testata täytteen makua ja marsipaanilla kuorruttamista, ilman että tulee ryppyjä Kukat ovat vanhaa varastoa. Kaverini tytär on tilannut ylioppilasjuhliinsa kakun ja haluaa kakkuun mansikkamoussetäytteen ja tämän täytteen löysin Open cafe -blogista:

6 liivatelehteä

1 prk flora vispiä

2 dl ranskankermaa

2 dl maitorahkaa

2 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

300 g mansikoita

Täyte oli hyvää, mutta lisään siihen vähän mansikoita lisää ja väliin sipaisen Lemon curd -tahnaa vielä lisämakua antamaan.

Pohja on 5 munan sokerikakkupohja, joka on kostutettu vaniljamaidolla.

Päällä on marsipaani, jonka alla vaniljakreemi. Pinnalle suihkutettu helmiäistä.

Marsipaanilla kuorruttaminen onnistui nyt hyvin, ei tullut ryppyjä   Käytin tähän kakkuun 750 g marsipaania, niin sain kunnolla laitettua kakun päälle ja ylimääräiset leikkasin pois.