Tätä voileipäkakku tarjottiin myös pojan synttäreillä viikonloppuna.

 

n. 20 hengelle

2 pkt paahtoleipää

Kostukkeeksi:

maitoa

Täyte 1:

400 g tuorejuustoa, käytin aurinkokuivattu tomaatti

2 dl kermaviiliä

n. 100 g kinkku- ja metwurstisilppua

Täyte 2:

300-400 g ranskankermaa

n. 4 dl kurkkusalaattia

Koristelu:

400 g yrttimaustettua tuorejuustoa ( voi mennä enemmänkin)

kinkkuleikkeitä

metwurstiviipaleita

juustoviipaleita

kirsikkatomaatteja

kurkkua

salaattia

 

Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Aseta 6 palaa rinnakkain ja kostuta maidolla. Sekoita täytteet ja levitä täytteitä vuorotellen leipäkerrosten päälle. Peitä voileipäkakku muovikelmulla, laita esim. pieni leikkuulauta kakun päälle painoksi ja laita kakku jääkaappiin yöksi tai vähintään muutamaksi tunniksi. Levitä kakun pinnalle ja reunoille tuorejuustoa. Koristele.